7月17日:リメイクハンバーグ

今夜は出来合いハンバーグをリメイクして煮込みハンバーグに

ソースは玉ねぎをバターとガーリックで炒め、デミグラスと赤ワインで

ハンバーグを入れて弱火で1時間煮込みました。

柔らかで、出来合いの匂いや味もなく

美味しく頂きました😆

充分ですね😅

副菜はペンネのイタリアンパセリのペペロンチーノ

サラダはリーフサラダに玉ねぎ、昨日の残りのポテトサラダ

スイスから戻られたご近所さんから頂いたチーズを削ってトッピング

スープは市販の野菜スープに豆乳を足して、コンソメ、塩、胡椒で味を整えたポタージュ

テニスで汗だく

仕事で汗だく

料理で汗だく

の一日でした🤣

さあ、ゆっくり入浴して

ぐっすり眠り

明日からまた頑張りましょう😄

Follow me!

You might also like

3 Comments

  1. Móc lồn em sinh viên says:

    Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform
    are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers
    and I’m looking at options for another platform.
    I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  2. bet 88 says:

    naturally like your web-site but you have to test the
    spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to tell
    the truth then again I will certainly come back again.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です

PAGE TOP